شیوع بالای آرتروز زانو در ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطرند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان هشدار در مورد خطرات چاقی در کودکان ادامه ثبت‌نام مدارس در پایه‌های هفتم و دهم | ثبت‌نام ۸۵ درصد دانش‌آموزان نهایی شده است تأمین ۳.۵ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا تا نیمه اول آبان‌ماه زمان واریز حقوق بازنشستگان در شهریور ۱۴۰۴ اعلام شد  تأثیر عفو معیاری بر کاهش انگیزه جرم زندانیان چه بخوریم تا ریه‌های سالمی داشته باشیم؟ تأکید وزیر آموزش و پرورش بر اهمیت پرسش مهر: اختصاص یک ساعت از زنگ انشا به این سوال شعار سال تحصیلی جدید و پوستر بازگشایی مدارس رونمایی شد + عکس چرا امسال نباید واکسن آنفولانزا را فراموش کنیم؟
سرخط خبرها

محدودیت تردد جاده‌ای در محور ملک‌آباد |وضعیت شکننده محور ملک‌آباد به دلیل استمرار کولاک (۲۷ آذر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۰۵۹۶۷
  • ۲۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۴
محدودیت تردد جاده‌ای در محور ملک‌آباد |وضعیت شکننده محور ملک‌آباد به دلیل استمرار کولاک (۲۷ آذر ۱۴۰۳)
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان رضوی از آخرین وضعیت جاده‌های استان خبر داد.

جعفر شهامت در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، در خصوص آخرین وضعیت جاده‌های خراسان رضوی اظهار کرد: با توجه به بارش شدید برف و برودت هوا و متعاقب آن کولاک و وزش شدید تندباد و بادروفه شدید برف در محدوده شهر ملک‌آباد طی ۴۸ ساعت اخیر، پیش‌بینی می‌شود این شرایط تا ساعت ۱۸ امروز ادامه داشته باشد؛ لذا این محور مسدود شد.

وی افزود: این شرایط جوی منجر به انسداد و بازگشایی مکرر محور‌های چهارگانه منتهی به شهر ملک‌آباد در مقاطع مختلف راه طی روز گذشته و امروز شد که با تلاش عوامل راهداری و پلیس‌راه استان، در حال حاضر امکان تردد برقرار شده است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان رضوی گفت: اما در حال حاضر ترافیک سنگین و کندی حرکت که به‌واسطه ورود حجم بسیار بالای ناوگان تریلی و کامیون که در بارش اخیر در استان‌های همجوار متوقف شده بودند به منطقه باغچه ایجاد شده و تعدد موارد خرابی ناوگان سنگین با ادامه‌داربودن بادروفه، موجب تأخیر سنگین رانندگان در محور‌های چهارگانه مذکور و محدودیت در مسیر شده است.


شهامت بیان کرد: لذا ضروری است هم‌استانی‌ها ضمن پرهیز جدی از تردد در مقطع مذکور تا بازگشت ترافیک به وضعیت روان، سفر خود را با توجه به وضعیت شکننده محور ناشی از استمرار کولاک و تندباد و بادروفه و برودت شدید راه‌ها، به روز‌های آتی موکول کنند.

وی افزود: عزیزان در صورت ضرورت سفر، با توجه به محدودیت ترافیکی محور‌ها، از تجهیزات زمستانی مانند زنجیر چرخ استفاده نمایند. همچنین توصیه می‌شود قبل از هرگونه سفر جاده‌ای، از طریق سامانه ۱۴۱ و نرم‌افزار‌های کاربردی مانند نشان، از آخرین وضعیت محور‌ها اطلاع یابند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->